Turboka: Gjør deg klar for Norges-ferie

Publisert av Jung den

Den nåværende Korona situasjonen har gjort at den årlige utenlandsferien henger i en tynn tråd og mange må istedet velge en ferie innenfor landets grenser. Heldigvis finnes det mange opplevelser som venter på å bli oppdaget i Norge, et land med mange fantastiske naturopplevelser.

I “Turboka” kan du få tips til hva du kan oppleve i Norge i sommer og du er samtidig med på å støtte DNT med 100 kroner pr solgte bok om du handler den hos Adlibris.no.

I Turboka kan du lese om spennende turmål som er nærmere enn du tror, og store opplevelser som krever lite utstyr. Det handler om å se de mange mulighetene som venter der ute.
Turboka er en guide til opplevelser i det store rommet mellom dørstokken og Galdhøpiggen. Gjennom kapitlene «Kveldsturer», «Sykkelturer», «Skogsturer», «Ro- og padleturer», «Sanke- og fisketurer», «Skiturer», «Fjellturer» og «Overnattingsturer» presenteres til sammen 39 «turoppskrifter» med konkrete tips og inspirasjon.

Her får du tips til når, hvor, hvordan og hva man må ha med seg – i tillegg til hvordan du kan få med deg barna. Turboka er skrevet slik at opplevelsene kan gjennomføres av alle, uansett alder og turerfaring.
Du kan også lese og lære om klær og utstyr, turmat, bål, spor og sportegn, kart og kompass.
Slå opp turboka og bli inspirert til å skape nye minner mellom trærne, på vannet, i fjellet, under stjernehimmelen.

Kategorier: Innlegg